Vergaderzaal Twente Overijssel

Vergaderzaal in Twente (Hellendoorn)

De Uitkijk is de perfecte locatie voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in omgeving Salland of Twente maar midden in het hart van Overijssel. De Uitkijk biedt u vijf vergaderzalen met verschillende sferen en capaciteit.
U kunt bij ons terecht met zowel een klein als met grote gezelschappen. Standaard beschikken de vergaderzalen over diverse audiovisuele middelen. Een zaal is per dagdeel te reserveren.
 

Vergaderarrangement

De vergaderzalen van De Uitkijk kunt u reserveren in een vergaderarrangement. Afhankelijk van de duur van het arrangement kunt u er een extra ontbijt, lunch, diner en/of overnachting bij boeken. Er zijn standaard vergaderarrangementen, maar u kunt ook een offerte laten opmaken aan de hand van uw specifieke wensen.

Bij De Uitkijk krijgt u tijdens een vergadering de persoonlijke aandacht die u verdient. Of het nu gaat om een directiemeeting, seminar of meerdaagse cursussen. In de sfeervolle goed uitgeruste vergaderzalen onttrekt u zich volledig aan uw dagelijkse beslommeringen.

» Ik wil een vergaderarrangement reserveren

» Ik wil  informatie aanvragen over de vergaderzalen 
 

Ligging van De Uitkijk

Midden op de Sallandse Heuvelrug in Hellendoorn ligt verscholen in de bossen: De Uitkijk. Niet alleen de ligging, maar ook de accommodatie en zeker de sfeer zijn fantastisch. In 2005 is De Uitkijk omgetoverd tot een 4-sterren hotel en restaurant. De luxe kamers en het goede restaurant zijn ook in combinatie met een vergaderarrangement te boeken. Kortom, in Hotel Restaurant de Uitkijk kunt u rustig en ongestoord uw vergadering houden terwijl u van alle gemakken bent voorzien.
Vergaderen Salland Overijssel


Vergaderen Overijssel Hellendoorn
© 2014 Hotel Restaurant De Uitkijk | Sitemap | Webdesign en ontwikkeling door: Forresult | Fotografie: Pauline Joosten
high tea, hotel restaurant, arrangement kerst, Bruiloft, vergaderen hotel,