Huwelijksfeest bij Hotel Restaurant De Uitkijk

Ja ik wil ...... mijn huwelijk vieren op Landgoed De Uitkijk

U zoekt voor de dag van uw huwelijk de leukste man of vrouw, de mooiste kleding en dus ook de meest romantische trouwlocatie.

De Uitkijk is een unieke locatie, midden in de bossen en met terrassen grenzend aan alle feestzalen waardoor u direct midden in de natuur staat met uw glaasje bubbels. De Serre met haar zonnige terras is geweldig om uw bruidstaart aan te snijden en met Champagne te toosten. De Herenkamer is perfect voor een intiem diner met familie en vrienden.

De moderne feestzalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden waardoor de mogelijkheden legio zijn. Voor feesten groot of klein er is altijd een passende feestzaal.
Een avond uitbundig swingen, ondertussen lekkere hapjes geserveerd krijgen en als uw gasten 's avonds naar huis gaan, kan er buiten een patatkraam klaar staan voor een lekker patatje ........het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Een huwelijk betekent een persoonlijk feest, zoals u dat wenst. Bent u geïnteresseerd dan maken wij graag een afspraak met u en bespreken uw wensen voor deze belangrijke dag.

De huwelijksvoltrekking

In De Uitkijk Dineren Logeren kunt u uw ja-woord geven. Een overgetelijke dag, een onvergetelijk moment op een romantische huwelijkslocatie.

Huwelijksvoltrekkingen gaan in overleg met de afdeling burgerzaken van de gemeente Hellendoorn.

Indien u interesse heeft raden wij u aan om:
1. contact op te nemen met Afdeling Burgerzaken van de Gemeente Hellendoorn om een datum te bepalen
2. contact op te nemen met De Uitkijk voor de beschikbaarheid op de gekozen datum en voor de mogelijkheden en capaciteit van de zaal.

» Contact op laten nemen door Landgoed De Uitkijk

Trouwlocatie Overijssel De Uitkijk Dineren Logeren in Hellendoorn Huwelijkslocatie Overijssel in Hellendoorn, Landgoed De Uitkijk Trouwlocatie Hellendoorn, De Uitkijk Dineren Logeren Trouwen in Hellendoorn op Landgoed De Uitkijk
© 2014 Hotel Restaurant De Uitkijk | Sitemap | Webdesign en ontwikkeling door: Forresult | Fotografie: Pauline Joosten
vergader locatie, vergaderarrangement, Feest, hotel vriezenveen, hotel restaurant,