Bruiloftsfeest Salland Overijssel

Vier uw bruiloft in De Uitkijk

De Uitkijk is een hotel restaurant dat zich bevindt vlakbij de Sallandse Heuvelrug. De Uitkijk is een 4-sterren hotel restaurant; een prachtige feest locatie. Het restaurant is subliem, de sfeer is gemoedelijk, de locatie is adembenemend en het hotel is prachtig.

Huwelijksvoltrekking in De Uitkijk

Uw ja-woord kunt u geven in hotel restaurant De Uitkijk. Hotel Restaurant De Uitkijk is door de gemeente Hellendoorn aangewezen als Bijzonder Huis. Dit houdt in dat u voor zowel de huwelijksvoltrekking als voor het huwelijksfeest bij De Uitkijk terecht kunt. Uw gehele bruiloft wordt dus verzorgd door De Uitkijk! Het personeel van De Uitkijk zal er alles aan doen om uw bruiloft perfect te laten verlopen.

» Informatie aanvragen over een bruiloft in De Uitkijk

Uw bruiloftsfeest in De Uitkijk

De Uitkijk is ook een perfecte locatie voor uw bruiloft feest! De Uitkijk heeft voor iedere bruiloft een perfecte service. Het is immers de mooiste dag van uw leven, uw bruiloft dient dus tot in de puntjes verzorgd te worden. De ontvangst van uw gasten kan plaatsvinden in onze huiskamer, maar bijvoorbeeld ook op één van de terrassen. Uw bruiloft heeft verschillende facetten, en voor ieder onderdeel van uw bruiloft heeft hotel restaurant De Uitkijk een zeer geschikte zaal. Hotel restaurant De Uitkijk begeleidt u bij iedere keuze met betrekking tot de bruiloft: van uw bruidstaart tot de pianist en van de band tot de hapjes.

Overnachten in De Uitkijk

Doordat De Uitkijk ook beschikt over hotelkamers biedt dit de mogelijkheid om de bruiloft gasten te laten overnachten. De hotel kamers van De Uitkijk zijn sfeervol en luxe.

» Ja, ik wil meer informatie over bruiloften in Hotel Restaurant de Uitkijk
Bruiloftsfeest Twente Overijssel
The Soul Snatchers

Meer informatie over The Soul Snatchers
Bruiloftsfeest Overijssel Hellendoorn
© 2014 Hotel Restaurant De Uitkijk | Sitemap | Webdesign en ontwikkeling door: Forresult | Fotografie: Pauline Joosten
vergader zaal, vergaderen hotel, arrangement kerst, vergaderlocatie, hotel restaurant nijverdal,